Libia, Maroni: Rrezik nga Al Kaeda

02/03/2011 09:55

“Në situatën aktuale të paqendrueshmërisë së Libisë është real rreziku i infiltrimeve terroriste”.

Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Brendshëm italian, Roberto Maroni duke iu referuar situatës së Mesdheut.

Sipas tij, “inteligjenca italiane ka zbuluar lidhje mes Al Kaedës dhe Magrebit islamik”.

Top Channel