Egjipt, Amr Musa kandidat për president

27/02/2011 21:20

Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Arabe, Amr Musa njoftoi se synimet e tij për të kandiduar në zgjedhjet presidenciale në Egjipt.

Musa la të kuptohej se ishte i kënaqur nga ndryshimet kushtetuese të paraqitura ditën e shtunë prej Këshillit Suprem Ushtarak të cilat i cilësoi si një hap pozitiv.

Zgjedhjet në Egjipt mbahen pas largimit nga pushteti prej protestave popullore të ish-presidentit, Hosni Mubarak dhe do të mbahen në muajin shtator.

Top Channel