Egjipti, Obama: Nga ushtarakët, sinjalet e duhura

15/02/2011 19:30

“Në Egjipt po shihen sinjalet e duhura, pasi ushtarakët kanë marrë në dorë drejtimin e vendit”.

Kështu është shprehur presidenti amerikan, Barack Obama, në një konferencë për shtyp në Shtëpinë e Bardhë.

“Egjipti po përpiqet të ndërtojë institucionet demokratike dhe të përforcojë ekonominë, e goditur rëndë nga ajo që ndodhi”, është shprehur Obama.

Top Channel