Rusi, sms me pjesët e Biblës

11/02/2011 14:50

Kisha Ortodokse Ruse ka mirëpritur ftesën e liderit të Kremlinit, Dmitri Medvedev për të modernizuar vendin me një shërbim të ri fetar.

Shërbimi në fjalë parashikon mesazhe në formë sms-je për t’iu dërguar besimtarëve pjesë të Biblës dhe citime të shenjtorëve.

Shërbimi, i quajtur “Fjala e Mirë”, numëron deri tani plot 2 mijë të abonuar, njoftojnë agjencitë ruse të lajmeve.

Cdo mëngjes, një prift zgjedh personalisht dy pjesë nga Shkrimet e Shenjta për t’ua dërguar abonentëve, disa prej të cilëve përgjigjen.

Top Channel