Kolumbi, Fark liron politikanin

10/02/2011 04:15

Rebelët kolumbianë të Fark liruan ditën e mërkurë një politikan vendas të marrë peng para 20 muajsh.

Marcos Baquero, ishte politikani i parë nga grupi i pesë politikanëve që Fark ka njoftuar se do të lirojë së shpejti.

“Fjalët e mia të para janë për gruan dhe fëmijët e mi, të cilat i dua shumë”, deklaroi pas lirimit Baquero.

Top Channel