Mulligan nuk është më “single”

03/02/2011 13:10

Carey Mulligan u nda nga aktori Shia LaBeouf në tetorin e kaluar, por e ka gjetur shpejt zëvendësuesin e tij.

Bëhet fjalë për aktorin Eddy Redmayne me të cilin aktorja britanike është parë shpesh së fundmi.

Fundjavën e kaluar, Mulligan dhe Redmayne u panë së bashku në New York.

Top Channel