Gjykata, detyrim paraqitjeje për 5 demonstrues

24/01/2011 11:40

Gjykata ka dhënë masën e sigurisë për pesë personat e parë të arrestuar më 21 janar.

Gjykata dha masën detyrim paraqitje për shtetasit Andi Lleshi, Erald Buçi, Julian Sulaj, Ermal Gjoni dhe Romeo Beqo.

Prokuroria kërkoi të njëjtën masë që dha gjyqtarja Blerina Muça.

Top Channel