Indi, përplasen trenat, viktima

28/05/2010 02:30

Një shpërthim mbi hekurudhat indiane ka shkaktuar shkatërrimin e tyre dhe për pasojë përplasjen mes dy trenave.

Lajmi njoftohet prej autoriteteve hekurudhore indiane të cilat saktësojnë se nga përplasja mes dy trenave, që po lëviznin me shpejtësi të lartë, dyshohet një numër i lartë viktimash.

Sulmi ka ndodhur veri të Indisë, në zona ku është vënë re historikisht veprimtaria e rebelëve maositë.

Top Channel