Operacion antidrogë, 7 në pranga

15/05/2010 12:30

Operacion i përbashkët Shqipëri-Itali për trafikun ndërkombëtar të drogës.

Prokuroria e Krimeve të Rënda njofton se 7 të arrestuar për trafik ndërkombëtar heroine.

Arrestimet janë vijim i një operacioni të nisur disa muaj më parë në Itali dhe Shqipëri. Përvec trafikut të drogës, mbi të arrestuarit rënojnë dhe vepra penale.

Top Channel