Polanski: Një tjetër grua e akuzon për dhunë seksuale

14/05/2010 19:00

Akuza të reja për dhunë seksuale për Roman Polanski. Një grua ka vendosur gishtin kundër regjisorit të njohur, i dënuar në SHBA për përdhunimin e një 13 vjeçareje nga 1978 dhe ndodhet në arrest shtëpiak në Zvicër, në pritje të ekstradimit.

Gruaja, sipas zyrës ligjore të Gloria Allred, avokati i gruas së Tiger Woods, ka bërë të ditur se do të mbajë një konferëncë për shtyp ku do të lajmërojë zyrtarisht akuzat.

Top Channel