" /> ">

Canalis bezdis George në sheshxhirim

14/05/2010 14:30

Elisabetta Canalis së fundmi nuk po bën një figurë të mirë. Sipas ‘Daily Mirror’ duket se qentë e saj kanë shkaktuar kaos në setin e xhirimit të filmit “The American”,ku i dashuri i saj George Clooney është protagonist.

Showgirl nga Italia po përpiqet që të qëndrojë pranë të dashurit, e shoqëruar nga miqte me katër këmbë.

Qentë e Eli-t kanë kryer nevojat e tyre në sheshxhirim, gjë që e ka nxehur George dhe stafin.

Top Channel