Elisabeth Taylor, ndal kirurgjisë plastike

31/03/2010 20:30

E ulur në një karrige me rrota shprehet shumë e lodhur dhe e dobët për të përballuar ndërhyrje të tjera kirurgjikale.

Duket se Elizabeth Taylor i ka deklaruar familjes dhe miqëve të saj se nuk do të kryejë më ndërhyrje kirugjikale.

Sipas “Daily Mail”, 78 vjecarja ka pas krahëve më shumë se 100 operacione.

Ylli i madh i Hollywood-it ka bërë pesë ndërhyrje në shpinë, ka pasur një tumor në tru, një tumor në lëkurë, ka diabet dhe probleme të rënda me mushkëritë.

Top Channel