Ricky Martin: Krenar që jam gay

30/03/2010 12:40

Zërat se Ricky Martin ishte gay qarkullonin prej kohësh, por tani një prej këngëtarëve më sensualë të botës ka deklaruar homoseksualitetin e tij.

Ylli portorikan është krenar dhe shprehet se ka qenë një proces shumë intensiv dhe i dhimbshëm, por në fund ndjeu clirim.

“Ndihem i bekuar për atë që jam”, thote Martin.

Ricky është baba i dy binjakëve Valentino dhe Matteo, të cilët erdhën në jetë falë një fekondimi in vitro në një mitër me qira!

Top Channel