Ish-producenti hap cështje ndaj Lady GaGa

20/03/2010 11:20

Ish-producenti i Lady GaGa i kërkon yllit të muzikës pop 30 milionë dollarë dëmshpërblim.

Rob Fusari, ky është emri i producentit, i cili pretendon se ka qenë instrument për suksesin e Lady GaGa, por që nuk arriti të merrte asnjë vlerë monetare në kohë, pasi historia e tyre e dashurisë përfundoi.

Rob ka paraqitur cështjen në gjykatë dhe e transformoi të renë ambicioze në fenomen të muzikës pop, madje e ndihmoi edhe në gjetjen e pseudonimit, Lady GaGa.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel