Bulqize, demtohet rruga e re

15/03/2010 19:05

Vetem 7 muaj pas hedhjes se shtreses se asfaltit ne rrugen e Arbrit, ne segmentin Bulqize-Peshkopi, nje pjese e kesaj rruge eshte demtuar shume rende per shkak te shembjes se tokes.

Behet fjale per demtime te renda, carje dhe shembje te shtratit te rruges, te cilat kane nisur te zgjerohen gjithnje e me shume.

Carja e asfaltit duket se ka ardhur nga shembjet per shkak te reshjeve te shumta qe kane perfshire edhe zonen. Kjo rruge e re nuk ka arritur t’i rezistoje reshjeve.

Sipas drejtuesve te Ndermarrjes se Rrugeve, ky segment eshte ende brenda garancise, e cila perfundon ne nentor te vitit 2011, qe do te thote se kompania ndertuese duhet te nderhyje per te eleminuar defektet e kesaj rruge qe kane sjelle edhe demtimin e saj.

Top Channel