Demi Moore, nuk njeh plakje

12/03/2010 13:45

Demi Moore ben c’eshte e mundur per te qene ne forme. Pavaresisht moshes 48-vjecare aktorja duket ne forme perfekte fizike dhe shpirterore. Nuk dihet nese ajo perserit nderhyrjet estetike, te cilat i mohon sistematikisht, apo eshte efekti i partnerit te saj te ri qe e ben te ndihet gjithnje e re.

Madje ne nje feste ne Chateau Marmont,ne Hollywood, Demi performoi nje kercim para te pranishmeve duke marre shkas nga interpretimi i saj ne filmin “Striptease”.

Te gjithe u mrekulluan nga performanca e Demi Moore, perfshi ketu edhe Leonardo di Caprio edhe Jennifer Aniston.

Top Channel