Vlore, bllokohet moli

11/03/2010 11:30

Me urdher te kryetarit te bashkise se Vlores Shtepim Gjika, policia bashkiake ka penguar punimet per ndertimin e nje moli te vogl per mjetet detare qeveritare.

Moli do ndertohej ne nje zone prane vilave qeveritrare dhe ministria e mbrojtjes kishte nisur punimet me repartet xheniere. Por puna u nderpre te merkuren.

Moli do ndertohej prane tunelit. Pas nderprerjes se punes, policia bashkiake ka larguar edhe materialet e ndertimit qe u perdoren atje nga ushtria.

Top Channel