Doherty ne gjykate me droge ne xhep

28/01/2010 14:20

Ndersa ishte ne gjykate ne pritje te vendimit per drejtim te makines me shpejtesi, Pete Doherty eshte kapur ne flagrance me 13 doza heroine ne xhep.

Ish i fejuari i Kate Moss ishte duke ecur ne sallat e gjykates, kur nje pakete me droge i ra nga xhepi i palltos.

Nje polic i vemendshem e pa sa ndodhi dhe sekuestroi sasine e lendes narkotike me vlere 200 sterlina.

“Veprim prej budallai apo tentative per te bere reklame?, ishte komenti i pare i gjykatesit te ceshtjes.

Pavaresisht justifikimit te avokatit mbrojtes, gjykatesi i vendosi nje ghobe prej 750 sterlina.

Top Channel