FBI: Ja Bin Laden “i plakur”

15/01/2010 03:50

FBI shperndan ne internet foto te Osama Bin Laden dhe liderve te tjere kryesore te Al Kaedas se si ata mund te duken sot, te plakur.

Imazhet origjinale jane te modifikuara prej specialisteve te policise federale per te treguar se si mund te duken ne ditet e sotme super te kerkuarit nga Uashingtoni.

Pervec Bin Ladenit, per te gjithe lideret e tjere te Al Kaedas qarkullon nga nje imazh. Ne rastin e Bin Laden jane hedhur ne qarkullim dy foto, njera me callme ne koke dhe mjeker mjaft te gjate dhe tjetra pa callme dhe me mjeker te shkurtuar.

Ne imazhet e publikuara ne internet, per cdo informacion mbi shume te kerkuarit jepen edhe shperblimet. Keshtu per te dhena te sakta ne lidhje me Osama Bin Laden SHBA ofron 25 milion dollare shperblim.

Top Channel