Librazhd, demtohet rende hekurudha

12/01/2010 16:05

Treni i linjes Tirane-Pogradec me 80 pasagjere ne bord eshte ndalur ne hyrje te qytetit te Librazhdit per shkak se lumi Shkumbin ka demtuar shume rende bazamentin e hekurudhes. (UPDATE)

Ne vendngjarje shkuan specialistet e hekurudhave, te cilet thone se prurjet e Shkumbinit kane demrtuar zonen duke detyruar keshtu edhe ndaljen e trenit.

Me urgjence eshte njoftuar Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave, e cila ka udheruar ndaljen e trenit.

Ekipi i emergjencave ne vendngjarje ka shkuar per te verifikuar shembjen dhe atje jane nisur autobuze dhe mjete te tjera transporti per te kaluar udhetaret ne qytetet ku ishin nisur.

Demtimi ne kete segment te hekurudhes po vazhdon ende, dhe eshte shume e nevojshme nderhyrja per te ndalur shkaterrimin.

Top Channel