Afganistani, NATO i kerkon ndihme Rusise

16/12/2009 17:00

NATO i ka kerkuar Rusise nje pjesemarrje me aktive ne perpjekjet e nderkombetareve per stabilizimin e Afganistanit.

Apeli drejtuar Moskes eshte bere nga sekretari i pergjithshem i Aleances, Anders Fogh Rasmussen.

“Nje mbeshtetje e tille mund te konsistoje ne venien ne dispozicion te nje numri me te madh helikopteresh, ne stervitjen e piloteve, si dhe ne stervitjen e policise dhe agjenteve te anti-droges”, ka deklaruar Rasmussen.

Top Channel