Vlore, gjykata hedh poshte vendimin e bashkise

15/12/2009 18:25

Gjykata e Vlores hodhi poshte nje vendim te Keshillit Bashkiak, i cili shkarkoi kryetarin e meparshem.

Ai ishte pjesetar i partise Levizja Socialiste per Integrim. Keshtu, anetaret e keshillit moren nje vendim per ta zevendesuar ate me nje perfaqesues te opozites.

Por gjykata e konsideroi kete vendim te padrejte dhe e rrezoi. Pritet qe bashkia ta coje ceshtjen ne Gjykaten e Apelit sepse e cileson vendimin e gjykates se shkalles se pare si jo te drejte.

Top Channel