Olldashi: Toka ne qender, shteterore

31/10/2009 13:05

Ministri Sokol Olldashi reagon pas perplasjes se policise se Rendit dhe asaj Bashkiake lidhur me vendimin e Ministrise se Transporteve per te mbushur dhe shnderruar ne lulishte nje grope ne qender te Tiranes, e cila sipas qeverise eshte prone publike dhe bashkia ka planifikuar aty te ndertoje nje pallat.

“Reagimi i bashkise se Tiranes nuk eshte normal, pasi toka ne qender te Tiranes eshte shteterore dhe nuk ka leje ndertimi nga pushteti lokal. Ne kemi vendosur qe ne qender te Tiranes te ndertohet nje lulishte’, deklaroi Olldashi.

Sipas ministrit, policia e shtetit eshte vene ne mbrojtje te tokes shteterore.

Top Channel