Irani kercenon Pakistanin

19/10/2009 11:30

Irani mund te sulmoje Pakistanin per t’u hakmarre ndaj atentatit te djeshem ne Beluchistan ne te cilin humben jeten 42 persona.

Lajmin e ka bere te ditur nje parlamentar iranian sipas te cilit “ka unanimitet mes pasdaraneve dhe forcave te tjera te sigurise per te drejtuar operacionet kudo qe te jete nevoja”.

“Ka nje konsensus te plote mbi faktin qe keto operacione duhet te zhvillohen ne territorin pakistanez”, eshte shprehur ai.

Top Channel