Marreveshja, Meta: Mirepres Ramen per sqarime

16/10/2009 11:15

“Nuk eshte ne seriozitetin e nje partie qe te instrumentalizoje nje marreveshje”.

Ky ka qene reagimi i radhes i ministrit te Jashtem, Ilir Meta, pas vendimit te Partise Socialiste dhe disa forcave te tjera politike te vogla te majta dhe te djathta, per ta ankimuar ne Gjykaten Kushtetuese marreveshjen per kufijte detare me Greqine.

“Une e mirepres Ramen ne Ministrine e Jashtme per t’i dhene sqarime mbi marreveshjen. Ekspertet e kane konsideruar paktin brenda normave kushtetuese”, theksoi Meta.

Nje dite me pare, Rama deklaroi se marreveshja eshte krejtesisht e pavend dhe e padenje, ndaj duhet te zbrapset per te krijuar kushtet e rinegocimit, ku ata qe perfaqesojne vendin ta bejne kete ne respekt te plote te fqinjesise se mire.

Top Channel