Shkoder, organizohet iftar ne sheshin e qytetit

03/09/2009 11:50

Bashkia e Shkodres ne bashkepunim me myftinine kane organizuar mbreme me rastin e muajit Ramazanit nje iftar per te gjithe besimtaret myslimane te qytetit.

Iftari eshte shtruar ne sheshin kryesor te qytetit prane xhamise se Parruces. Ne kete iftar merrnin pjese drejtues te komunitetit musliman, besimtare, si dhe ishin te ftuar drejtues te Bashkise se Stambollit, perfaqesues te komuniteteve katolike dhe ortodokse ne Shkoder.

Myftina e Shkodres ka falenderuar me kete rast Bashkine e Stambollit si financuese e ketij iftari i cili tashme eshte kthyer ne tradite per te tretin vit radhazi.

Cdo vit ne kete qytet ne kohen e muajit te Ramazanit organizohet nje iftar madheshtor ne  rruge ne sheshin kryesor te qytetit duke dhne keshtu mesazhin e harmonise dhe paqes.

Top Channel