Obama rikonfirmon Bernanke ne krye te FED-it

25/08/2009 09:10

Presidenti amerikan, Barack Obama do te rikonfirmoje Ben Bernanke ne krye te Federal Reserve edhe per kater vitet e ardhshme deri ne 2014-en.

“Zgjedhja e tij do te behet per te favorizuar stabilitetin dhe pakesuar rreziqet per humbjet potenciale per tregjet financiare”, thuhet ne nje njoftim te Shtepise se Bardhe.

Presidenti amerikan do te lajmeroje riemerimin e tij nga ishulli i Martha’s Vineyard ku eshte me pushime me familjen.

Top Channel