Zjarret ne Kaliforni, gjendje e jashtezanshme ne Santa Cruz

15/08/2009 09:05

Zevendesguvernatori i Kalifornise, John Garamendi, shpalli gjendjen e jashtezakonshme ne kontene e Santa Cruzit, ku qe prej te merkures zjarri ka detyruar me shume se 2000 persona te largohen.

“Nje zjarr i madh ka perfshire kontene e Santa Cruzit dhe nevojat jane te medha per te mbeshtetur ate qe eshte bere ne nivel lokal per te luftuar me flaket”, deklaroi John Garamendi ne nje komunikate.

“Kam pare demet dhe kam shkuar ne qendren e operacioneve, por ky zjarr eshte larg se shuari”, shtoi ai.

Top Channel