Operacioni “Skooter” ne brigjet e jugut

20/07/2009 09:10

Ngjarja e Durresit, ku nje pushues u aksidentua nga nje motor uji, ka vene ne levizje edhe efektivet e policise kufitare te Vlores.

Prej dy ditesh, nga ana e Drejtorise se Kufirit dhe Migracionit ne Vlore ka nisur nje operacion i gjere qe ka ne qender te vemendjes motoret e ujit. Drejtori i kesaj policie, Myzafer Elezi pohon per “Shqip”, se operacioni “Skooter” ka ne vemendje zonen nga Semani deri ne Konispol.

Ai do te krehe zonat ku operojne mjete te tilla per te kryer kontrollet e dokumentacionit te ketyre mjeteve lundruese dhe te drejtuesve te tyre.

Elezi tha se do te merren masa te rrepta per personat qe posedojne mjete te paregjistruar aapo qe drejtojne keto mjete te shpejta lundruese, pa pasur deshmi aftesie.

Top Channel