Presidenti i Hondurasit apel popullit

15/07/2009 03:25

Presidenti i Hondurasit i larguar me grusht shteti, Manuel Zelaya i eshte drejtuar popullit te vendit te tij.

Duke folur nga Guatemala, pasi eshte detyruar te qendroje jashte vendit nga qeveria e re e Roberto Michelettit, ish-kreu i vendit ka deklaruar se “populli ka te drejten qe te rebelohet”.

Ne nje dalje per shtyp se bashku me presidentin e Guatemales, Alvaro Colom ka shtuar se asnje nuk ka te drejte te uzurpoje qeverine dhe se “rebelimi eshte nje proces i ligjshem”.

Top Channel