Wall Street mbyllet ne rritje

13/07/2009 22:45

Rritje e ndjeshme e burses se Nju Jorkut ne nje seance te karakterizuar nga rritje te forta te titujve bankare dhe industriale.

Ne fund te kontratimeve te sotme treguesi “Dow Jones” ka fituar 1.9 perqind duke shkuar ne kuoten e 8299 pikeve, ndersa “Nasdaq” ka fituar 1.8 perqind.

Kjo rritje, megjithate, nuk kompenson humbjet e kater javeve te fundit, me “Dow Jones” qe gjendet ne nivele te uleta me 7 perqind krahasuar me nje muaj me pare.

Top Channel