Grate shpenzojne ore per t’u veshur

09/07/2009 13:40

Cdo mengjes perpara se te shkojne ne pune, grate kalojne 16 minuta para pasqyres derisa vendosin se c’do te veshin.

Ne perpjekje per te gjetur fustanin, fundin a kemishen e duhur, kombinuar edhe me kepucet e pershtatshme ato qendrojne para pasqyres duke pulitur syte ne shenje pakenaqesie dhe shume rralle e pelqejne veten plotesisht.

16 minuta eshte koha mesatare dedikuar veshjes,nderkohe qe perqendrimi per kete pike te dites zbehet te shtunave dhe te dielave.

Perpara se te dalin ne fundjave, iu duhen 20 minuta per te vendosur c’te veshin, ndersa gjate diteve te pushimit ‘perpelitja’ varion deri ne 10 minuta.

Para se te nisen me pushime, vajzat dhe grate shpenzojne plot 52 minuta kohe per te pare se cfare do te fusin ne valixhe.

37 minuta iu duhen per te caktuar veshjen per Krishtlindje ose per festat e organizuara ne pjese te ndryshme te vitit.

Top Channel