KQZ miraton modelin e fletes se votimit

29/05/2009 19:20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo ka miratuar ne mbledhjen e pasdites modelin e ri te fletes se votimit.

Modeli i ri eshte ky, nje flete votimi ne formatin A3, e miratuar me konsensus te plote mes tere perfaqesuesve te partive politike prane KQZ-se, por edhe mes vete anetareve dhe eksperteve te administrates.

Nje ndryshim te vogel do te kete fleta e qarkut te Tiranes, ku do te kete nje kandidat te pavarur, i cili, ashtu sic kerkon ligji, do te renditet mbi dy partite qe nuk marrin pjese ne koalicion.

Top Channel