SHBA, lind 21 femije me 11 femra te ndryshme

28/05/2009 19:45

Desmond Hatchett eshte nje prej njerezve qe ka lindur me shume femije ne planet por nuk eshte kjo qe e ben ate te vecante.

21 eshte numri i femijeve qe Hatchett ka bere me 11 nena te ndryshme ku me i vogli eshte i porsalindur dhe me i madhi 11 vjec. Me e vecanta e ketij lajmi eshte se ai eshte bere baba 4 here ne te njejtin vit. Hatchett u thirr nga Gjykata ne Tennessee pasi ai nuk paguan per femijet e tij edhe pse emri dhe mbiemri i tij shfaqet ne 15 nga emrat e 21 femije te lindur.

“Thjesht ka ndodhur”, u justifikua ai para gjykatesve. Ndersa ne intervistat per mediat lokale, ai ka pranuar se i di moshat dhe emrat e te gjithe femijeve, por ka shtuar se nuk planifikon femije te tjere. Autoritetet e zones se Knoxville e kane paditur ate pasi nuk di si te mbeshtese ekonomikisht gjithe mamate.

Nje gje e tille duket gati e pamundur, pasi ai duhet te punoje mesatarisht 1 jave ne muaj per te mbajtur me te holla nje femije. Emri i Hatchett ka shkaktuar zemerim tek mamate dhe banoret e zones, te cilet e kane cilesuar si te “papergjejgjshem” 

Top Channel