Anjshtajni, tru ndryshe nga normalja

26/05/2009 14:15

Gjenialiteti i Albert Anjshtajnit ndoshta ka lene gjurme ne trurin e tij.

Duke qene shume i bindur per kete paleontologu Dean Falk i Universitetit te Florides ka studiuar imazhet e materies se trurit te shkencetarit te madh duke arritur ne konkluzionin qe e gjykon “interesante”.

Ne lobet anesore shkencetari zbuloi ne siperfaqje nje duzine variacionesh te ndryshme nga normalja. Ka relieve qe te bejne te mendosh per nje organizim ndryshe nga normalja qe ka sjelle fryt, kapacitetin e jashtezakonshem intelektual.

Dean Falk eshte studiues ilustrues i evolucionit te trurit te njerezve te pare nga te cilet ka hetuar dhe origjinen e te folurit dhe aftesite te tjera.

Tani duke aplikuar te njejtat teknika ka dashur te eksploroje sa ka ngelur nga materia e cmuar qe i takon fizikantit me te madh te shekullit XX qe ka evoluar idene e hapesires dhe te kohes.

Top Channel