Gjermani, adoleshente-prinder ne reality show

25/05/2009 11:45

Ne Gjermani do te nise nje reality show, me format krejt te ri, i cili ka shkaktuar shume polemika ende pa filluar.

I titulluar “Testi i Maturise” (Erwachsen auf Probe) reality show do te kete si protagoniste kater cifte adoleshentesh,te cilet do te kujdesen per foshnjet, duke qendruar te mbyllur ne nje shtepi per kater dite dhe kater net.

Cifti i adoleshenteve qe do te tregoje se eshte me i afte te nderroje pelenat dhe te qendroje zgjuar per gjthe naten per ushqimin e foshnjeve do te fitoje kete gare.

Shoqata e Ostetrive Gjermane e ka cilesuar kete reality show, si nje forme e re prostitucioni, ndersa Federata Kombetare per Mbrojtjen e Femijeve, e cileson kete spektakel te rrezikshem, pasi flitet per shendetin e foshnjeve.

Po ashtu edhe Kisha Protestante, ka reaguar duke theksuar se kjo ide ka kaluar tashme cdo limit.

Top Channel