Marok, turma shtyp per vdekje 11 persona

24/05/2009 14:40

Te pakten 11 persona kane vdekur dhe rreth 40 te tjere kane mbetur te plagosur si pasoje e nje incidenti te ndodhur mes spektatoreve te nje koncerti ne Marok.

Tragjedia ndodhi per shkak te shembjes se nje rrjete metalike ne fund te spektaklit, teksa njerezit po shkonin drejt daljes se stadiumit.

Ne festival ishin te pranishem rreth 70 mije spektatore, policia njoftoi se 5 gra, 4 burra dhe 2 femije mbeten te vdekur pasi u shtypen nga turma.

Top Channel