SHBA, Viagra falas per te papunet

15/05/2009 11:35

Viagra falas per te papunet amerikane. Vendimin e ka marre prodhuesi farmaceutik i pilules kunder impotences mashkullore, Pfizer.

Kush ka humbur punen dhe sigurimin shendetesor mund te beje kerkese per te marre falas pervec Viagras, edhe 70 lloje te tjera ilacesh. Programi Maintain, nga i cili do te perfitohet per nje vit, do te shperndaje vetem barna me receten e mjekut.

Nisma do t’u sherbeje 46 milione amerikaneve pa asistence shendetesore, qe kane humbur punen per shkak te krizes ekonomike. Per te perfituar ilacet, personat duhet te dorezojne edhe letren e ish-punedhenesit.

Tjeter medikament i njohur qe do te shperndahet eshte Lipitori, popullor per te luftuar kolesterolin.

Top Channel