Klima, Obama mbledh deputetet ne Shtepine e Bardhe

05/05/2009 21:50

Presidenti amerikan Barack Obama ka promovuar mes 36 deputeteve te tij ceshtjen e energjitikes dhe klimes, gjate nje takimi ne Shtepine e Bardhe.

Se bashku me zevendesin e tij Joe Biden, Obama ka ritheksuar rendesine e aprovimit te nje projekt/ligji qe synon uljen e gazrave qe leshojne efektin serre.

Nje projekt/ligj mbi kete ceshtje u paraqit ne mars nga Henry Waxman, president i komisionit te Energjise se Dhomes dhe nga deputeti Ed Markey, te dy demokrate.

Top Channel