H1N1, alarm ne Shtepine e Bardhe

01/05/2009 03:45

Nje prej anetareve te delegacionit te presidentit amerikan Barak Obama gjate vizites se tij ne Meksike eshte infektuar me virusin H1N1.

Zedhenesi i Shtepise se Bardhe, Robert Gibs deklaroi se i infektuari ishte nisur perpara delegacionit per ne Meksiko.

Funksionari u kthye ne Uashington me simptoma gripale dhe iu nenshtrua analizave qe per rastin e tij rezultuan negative, ndersa tre anetare te familjes se tij rezultuan pozitive.

Funksionari, qe u fluturoi ne Uashington me nje avion pasagjeresh, nuk i ishte afruar asnjehere Obames.

Top Channel