Strauss Kahn: Fundi i krizes, ende larg

23/04/2009 18:50

Drejtori i pergjithshem i Fondit Monetar Nderkombetar, Dominique Strauss Kahn ka dhene nje tjeter sinjal te keq per ekonomine boterore.

“Kriza eshte ende larg fundit te saj. Kemi perpara muaj te veshtire”, ka deklaruar Strauss Kahn.

Me tej, duke komentuar te dhenat statistikore ai ka shtuar: “Parashikimet jane perkeqesuar, ndersa te dhenat ndryshojne nga muaji ne muaj dhe ekonomia leviz me shpejtesi”.

Top Channel