Vendet e OPEK-ut mblidhen ne Vjene

15/03/2009 21:25

Vendet e OPEK-ut do te mblidhen ne Vjene per te diskutuar nje tjeter ulje te prodhimit ditor te naftes.

Vendet eksportuese shprehen se kriza dhe recesioni kane ulur kerkesen per nafte, cka ka bere qe cmimi i tij te bjere.

Per kete pritet te vendoset per nje tjeter reduktim per te mbajtur cmimin per fuci ne nivele te pranueshme.

Top Channel