SHBA, e le gruaja, vret kater persona

15/03/2009 16:45

I deshperuar per fundin e marredhenies se tij me te shoqen qe e kishte lene, nje person ka vrare bashkeshorten dhe tre persona te tjere, dy gra dhe nje burre. Me pas autori i ngjarjes ka vrare edhe veten.

Ngjarja ka ndodhur ne Majemi ku bashkeshorti i saj ka kryer krimin me pistoleten e vete gjysme-automatike.

Me pas ai ka shkuar ne shtepine e vete, i ka vene zjarrin zyres dhe me pas ka qelluar ndaj vetes.

Policia po perpiqet te stabilizoje lidhjet e viktimave me vrasesin. Kjo eshte ngjarja e dyte ne pak dite qe trondit SHBA-te.

Javen e shkuar ne Alabama nje person ka vrare dhjete te tjere, midis te cileve te emen, gjyshen, dajen dhe dy kushrinjte dhe me pas ka vrare veten.

Top Channel