Stuhi bore, Nju Jorku ne alarm

03/03/2009 03:15

Nju Jorku eshte perfshire nga nje stuhi e forte bore. Reshjet e shumta kane shkaktuar anulimin e qindra fluturimeve dhe mbylljen e shkollave e zyrave.

Pas disa muajsh te ftohti, me temperatura me te ulta se zakonisht, vendi eshte zgjuar nen nje shtrese tjeter bore qe ka bllokuar qytetin dhe ka bere qe zona te ndryshme te mbeten pa energji elektrike.

Per here te pare ne pese vite, mijera shkolla jane detyruar te nderpresin mesimin.

Top Channel