Facebook, ne shenjestren e hackers-ave

02/03/2009 18:50

Faqja e internetit e Facebook eshte bere shenjester e pirateve informatike, te cilet perpiqen te vjedhin te dhena te rendesishme nga perdoruesit.

Faqja e rrjetit social eshte goditur nga 5 probleme te vecanta sigurie ne 7 ditet e fundit, kane bere te ditur ekspertet.

Duke krijuar mesazhe te rreme te mbushur me detajet e anetareve te Facebook, hackers-at po kapitalizojne tek besimi dhe lidhjet sociale te rrjetit.

Firmat e sigurise kompjuterike paralajmerojne se popullariteti i web site-ve te rrjeteve sociale jane teper tunduese per piratet informatike.

Top Channel