Meksike, gjenden pa koke trupat e dy grave

15/02/2009 08:25

Trupat pa koke te dy grave jane zbuluar ne Qytetin e Meksikos.

Lajmin e ben te ditur burime policore lokale, sipas te cilave trupat ndodheshin ne sediljet e para te nje automjeti, ndersa kokat ishin futur ne nje frigorifer te vogel te vendosur ne sediljet e prapme.

Ne Meksike prerja e kokes eshte nje forme “narko-mesazhi” qe perdoret nga kartelet e droges gjate luftes per kontrollin dhe eksportin e lendeve narkotike drejt SHBA.

Top Channel