Lushnje, protesta per tregun

10/02/2009 17:50

Disa tregtare te tregut industrial te Lushnjes prej disa ditesh protestojne perpara sheshit te bashkise. Ata kerkojne qe bashkia t’i ndertoje nje treg qe ata te akomodohen mbas prishjes se ambienteve te vjetra te punes.

Per kete problem bashke me ta kane qene edhe drejtuesit e Levizjes G99.

Bashkia e Lushnjes eshte dakort per ndertimin e ketij tregu, por u ka kerkuar tregetareve qe te perballojne kostot dhe te paguajne deri ne 65 mije leke. Bashkia e Lushnjes ka miratuar nje vend per ndertimin e tregut por vendimi eshte rrezuar nga nenprefekti.

Top Channel