1/8
Kupola- Ky propozim vjen nga projektuesi Juan Françisco Ronda i cili dëshiron të dërgojë një mesazh qetësie dhe paqeje duke rrethuar katedralen me një kube qelqi. Kupola do të mbështetej nga një kolonë që dilte nga katedralja.