2/5
Shigjetari - Nëse ka një shenjë më të paqëndrueshme dhe impulsive, në vend të parë janë të lindurit e kësaj shenje. Në një kuptim, kjo i bën ata partnerë shumë stimulues. Kushdo që rri me ta, kurrë nuk do të ndihet keq apo i mërzitur. Ata ndjekin vazhdimisht gjërat në jetë, aventurën e radhës, nxitimin, adrenalinën...të tillë e kanë ritmin! Dhe kjo nuk është shumë e favorshme për raportet në çift. Një Shigjetar ndihet i kënaqur vetëm kur gjen dikë që nuk e ndjek atë, por thjesht ecën bashkë me të në rrugëtimin e jetës.