“Kujdes me koncesionet”, S&P: Shqipëria mos tejkalojë kufirin e pagesave
06/08/2019 15:05
3 taksat që s’realizuan objektivat / Ecuria e dobët e të ardhurave në buxhet solli aksionin kundër informalitetit
04/08/2019 19:35
Digjitalizimi më 1 shtator. Transmetimet analoge mbyllen, merrni Digitalb
02/08/2019 19:47
Mbrëmjet e Vlorës, të huajt kërkojnë më shumë argëtim
02/08/2019 15:22
Turizmi, gushti muaj i mirë/ Turistët kërkojnë më shumë informacion dhe aktivitete
02/08/2019 15:18
Tatimet, kontroll për karburantet/ 32 kompani janë në ndjekje penale për evazion fiskal
01/08/2019 15:21
150 mln lekë për SPAK; Qeveria akordon fondin e posaçëm
01/08/2019 15:08
Skadon afati për bilancet; Nuk gjobiten bizneset që s’iu regjistruar aplikimi on-line
31/07/2019 15:13
Biznesit do kalojnë nga bankat; Kesh vetëm 50 mijë lekë, të tjerat duhen depozituar
31/07/2019 15:04
Kasat hiqen më një janar. 120 mijë kasa fiskale zëvendësohen me sistemin “on line” të tatimeve
31/07/2019 15:02
Gjuetia e hoteleve informale; Tatimet do të inspektojnë bregdetin
31/07/2019 12:19
Shqipëria, shtëpia e emigrantëve/ Të huajt që zgjedhin të jetojnë dhe punojnë në atdheun e ri
30/07/2019 19:54
Kasat fiskale do të hiqen. Biznesi do raportojë “online” për shitjet e ditës
30/07/2019 15:27
Policia në aksion për faturat/ Jepen rezultatet e kontrolleve në 801 subjekte
29/07/2019 19:41
Lotarinë Amerikane e fituan 3603 shqiptarë/ Shqipëria e treta pas Rusisë dhe Kongos
29/07/2019 15:19
Faturat do jenë vetëm on-line/ Biznesi do raportojë xhiron direkt për çdo shitje
29/07/2019 14:51
Ministrja Denaj: Apel bizneseve të regjistrohen dhe të hapin llogari bankare
29/07/2019 13:30
Një shtëpi e re, e papërballueshme/ KLSH: Vetëm 1.3 përqind e të punësuarve mund ta bëjnë
27/07/2019 15:30
Miratohen tarifat e studimit në Tiranë/ Universiteti, deri në 40 mijë
27/07/2019 12:09
Sterilizimi merr më shumë para/ Tejkalohet kufiri i buxhetit me 11 përqind
26/07/2019 15:18
Rregjistrimet në universitete/ 24 mijë maturantë një javë kohë për të dorëzuar pagesat
25/07/2019 20:03